Динамо Загреб иска да си върне Хоркаш от Локомотив Пд, Лудогорец също кандидат


Динамо Загреб иска да си върне Хоркаш от Локомотив Пд, Лудогорец също кандидат
Снимка: Lap.bg

1359 0

Динамо Загреб ще направи опит да си върне вратаря Динко Хоркаш. Именно от хърватския отбор той пристигна в Локомотив Пловдив, като в Загреб пазеше предимно за втория отбор.

Няколко опции пред вратаря на Локомотив Пловдив

Хоркаш се справя отлично при черно-белите и това не е останало незабелязано. Това лято те продадоха титуляря си Доминик Ливакович на Фенербахче. Начело на Динамо застана бившият халф на ЦСКА Сергей Якирович и според сайта младият специалист търси подсилване под рамката. За Хоркаш се очаква и оферта от клуба от Азия, която е доста солидна. Изданието sport1.ba твърди, че опция за Динко е и Лудогорец, който е свикнал да получава това, което поиска.

Както е известно, договорът на вратаря с Локо Пловдив е до лятото на 2024 година. В момента ръководството на смърфовете води преговори с надеждата да удължи контракта му. Ако това не се случи черно-белите ще са принудени да го продадат през зимата, за да могат да изкарат пари от него, пише "Тема спорт". 

Продължават разговорите и с другата звезда на Локомотив – бразилското крило Джовани. И там засега няма развитие, като мениджърът на играча е поставил някои условия, които на този етап спъват преговорите. А Добруджа за малко да обърка сметките на Локо Пд за Купата, като ги затрудни максимално.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички