"Хулихме Ливакович, а сега е герой": Ваня Джаферович даде съвет на Пламен Андреев


"Хулихме Ливакович, а сега е герой": Ваня Джаферович даде съвет на Пламен Андреев
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

13016 0

Бившият футболист на Локомотив Софияв и Берое - Ваня Джаферович, изказа мнение по повод зачестилите критики по адрес на един от най-големите таланти на Левски Пламен Андреев.

Какво се случи?

Едва 18-годишният страж на "сините" бе сериозно атакуван от немалка част от запалянковците на столичния гранд. Причина за това стана грешката му във "Вечното дерби" срещу ЦСКА, довела до изравнителното попадение на Джонатан Линдсет.

Само дни по-късно Андреев застана на вратата на юношеския тим на България срещу Германия в евроквалификация. Събралото се напрежение изглежда оказа влияние на тийнейджъра, който сгреши нелепо при второто попадение на "бундестима", отключвайки нова доза коментари. 

Джаферович от своя страна не нападна критиците на вратаря. Вместо това му даде ценен съвет. Публикуваме написаното от него без редакторска намеса:

"В спорта няма млади, стари, наши и ваши. Има можещи и неможещи, както има и възходи и падения. Ние в Хърватска сме хулили Доминик Ливакович много пъти заради грешките му, а сега е народен герой (въпреки че последния мач срещу Турция пак го “нападнаха”).

Когато си спортист, публична личност (каквато и да била), трябва да си готов за такива неща, без значение на колко години си.

А и не съм съгласен, че те изграждат онези, които те рушат. Изграждат те онези, които са с теб в най-трудните моменти.

Успех на момчето. Сигурен съм, че това няма да му попречи по никакъв начин в израстването, а напротив", коментира бившият бранител в социалните мрежи.

Михаил Мадански същевременно "скочи" в защита на младока.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички