Мъри посочи защо залага на Бари и какво е нужно за "наистина добър Левски"


Мъри посочи защо залага на Бари и какво е нужно за "наистина добър Левски"
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

4370 0

Наставникът на Левски Станимир Стоилов посочи идеята, която не е успял да реализира за почти една година в клуба. Той разкри и защо продължава да залага на Билал Бари, въпреки че той не е сред най-добрите нападатели, играли за "сините" някога.

"Най-вече да подобря игровия стил на отбора. Имаше мачове, в които продължаваме да залагаме изцяло на резултата и победата. Щом стигнахме до пълни пътеходи в секторите на нашия стадион, а и не само, от това по-добра оценка няма.

Но е факт, че играчите прекалено бавно се развиват откъм индивидуални качества, трябва по-бързо да го правят. Навикът да помнят и да мислят все още им бяга. Играят повече с душа и сърце, отколкото с главата, а ако съберем и трите ще видим един наистина добър Левски", посочи Стоилов пред "Труд".

"Бари работи много в тренировки и мачове. Той е непримирим в единоборства, движения, борба. Затова получи моето доверие. Естествено, опитваме се да подобрим завършващия му удар и последното докосване. Това става с бавни темпове, но той напредва. Старае се много. Той трябва да работи още, за да си реши проблема.

И преди съм казвал, че взимаме играчи, които имат разрешими проблеми и работим в тази насока. Да, Левски има нужда от още по-силен централен нападател, той се старае и затова получава тези шансове. Далеч съм от мисълта, че Бари е оправдал… Че това е централният нападател на Левски. Но той се старае, работи, за да подобрява качествата си на терена и да запази позицията. Знаете, че Левски винаги е имал силни играчи на този пост, затова и някои от тях са легенди на клуба", обясни треньорът. А ето каква актуална цел постави Левски на феновете.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички