Треньорът на Левски: Поставяме началото на нещо добро, след година ще е съвсем друго


Треньорът на Левски: Поставяме началото на нещо добро, след година ще е съвсем друго
Снимка: Официален сайт на Левски

1726 0

Наставникът на Левски Георги Тодоров остана доволен от представянето на своя отбор при победата над Етър (Велико Търново) в Първа лига. Тодоров отчете напредъка на своите футболисти по отношение на характера и агресията на терена.

Левски постигна първия си домакински успех през 2020 година, а Георги Тодоров призна, че това ще даде малко спокойствие на отбора. "Имаше нервност в мачовете, които играем тук. Като поведем в резултата, отборът изглежда по съвсем друг начин. Момчетата играха добре, раздадоха се, напълно заслужена победа", започна Тодоров.

"Точно това липсваше в отбора - този характер. Мисля, че привличането на новите футболисти помага за това. Левски трябва да бъде по-агресивен. В предните мачове точно в този компонент отстъпвахме. Поставяме началото на нещо добро. След една година Левски ще изглежда по съвсем друг начин", добави още той.

Тодоров призна, че Валери Божинов е много близо до това да подпише с Левски и да се завърне в игра за отбора. Нападателят обаче трябва да изпълни няколко уговорки на собственика Наско Сираков. Треньорът на "сините" се надява, че Божинов ще играе в следващия мач срещу ЦСКА 1948.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички