Николай Михайлов разкри как Валери Божинов може да помогне на Левски


Николай Михайлов разкри как Валери Божинов може да помогне на Левски
Снимка: Оф. сайт на Левски

2132 0

Капитанът на Левски Николай Михайлов говори за опитния нападател Валери Божинов и по-конкретно как той би могъл да помогне на "синия" отбор. Стражът заля бившия си съотборник с комплименти и изтъкна големия му опит.

"Опит, самочувствие и увереност – това е Валери Божинов. Човек, който е играл по такива футболни терена, на които някои дори не са се снимали! Каквото и да се каже за него, ще е малко. Пъстър човек, много мнения за него, аз го познавам от дете. В съблекалнята има много млади момчета и всеки ден се комуникира с тях поотделно, гледат се видеа, на тренировките се спира постоянно да им се обяснява, да им се вдъхне увереност, когато трябва и с по-висок тон. Валери е един от тези хора, които и на терена, и извън него, постоянно влагат тази емоция и енергия, да помагат с каквото могат.

Това е безценно, тук не става въпрос за пари, а за нещо много голямо. Когато искаш да дойдеш в такъв момент, в този Левски, за да помогнеш с каквото можеш. Това за мен е нещо огромно! Ясно е, че хората не могат да го оценят на момента, защото гледат резултатите и представянето на отбора, но в тази ситуация много малко хора биха дошли в Левски. Идваха, когато се даваха нереалистични заплати за България и за футболисти, които за мен лично под никаква форма не ги заслужават да ги взимат" - сподели Михайлов пред "ТВ+".

А какво заяви Николай Михайло за Петър Хубчев и кой е бил виновен за наднорменото му тегло?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички