Николай Михайлов говори за Петър Хубчев, разкри чия е била вината за наднорменото му тегло


Николай Михайлов говори за Петър Хубчев, разкри чия е била вината за наднорменото му тегло
Снимка: Официален сайт на Левски

1697 0

Вратарят на Левски и на националния отбор по футбол на България - Николай Михайлов, говори за отношенията си с бившия наставник на "сините" Петър Хубчев, при когото така и не успяваше да трупа игрови минути и в крайна сметка стигна до момент, в който теглото му бе твърде наднормено.

"Знам каква е причината Хубчев да ме задраска с дебелия маркер, казал съм я на който трябва. За мен всичко е изяснено, водили сме един безсмислен разговор с ръководството и с него, който за мен така или иначе нямаше да доведе до… Просто трябваше да ми се каже още в началото, че няма да се разчита на мен под никаква форма. Имах два варианта за чужбина, да отида там и просто да не преча, да го няма това излишно напрежение, което се създаваше през цялото време и т. н. Но явно поради някаква причина те не го направиха и не ми го казаха в очите. Аз мислех, че наистина ще има някакъв реален шанс, а то нямаше и оттам приключихме всичко. Бях по друг път – тренирах, видях, че няма да се разчита на мен, разочаровах се, естествено. Аз съм национален вратар, с опита, който имам и се разочаровах" - започна пред "ТВ+".

"След това, което съм направил, след опита ми, след един доволно приличен сезон, който съм играл. Преди това не бях играл, върнах се във форма, задвижих колелото и в един момент пазих последните четири мача на националния отбор, в два от които, бях избран за играч на мача от чужди медии, а не от българските, защото знаеш – винаги има интерпретации защо, как и иначе. Визирам Черна гора тук и Косово там. И месец по-късно същият треньор ти става наставник и в клуба. Викаш си – супер, работил съм с него. В един момент усещаш нещо, което не е точно така. Как да се чувстваш? Просто трябваше да ми се каже от ръководството. Не искам да се сърдя на никого, за мен тази тема е приключена. Всеки си носи кръста и Видовден има за всички. Така е решил, така е направил, жив и здрав, аз няма какво да коментирам.

Тези хора за мен са в миналото, приключили са като цяло. Имам си моето мнение, но не мисля, че вече хората ги интересува какво, защо и как. Ще кажа и други клишета, които цял живот са ме съпътствали и винаги е било така – когато фактите говорят, даже боговете си мълчат. Факт е Левски в какво състояние е в момента, какви трансфери направи в тези 12 месеца, на кое място свърши, каква беше играта и всичко останало. Тези четири-пет неща, когато трезвомислещите, необременените хората ги тълкуват и гледат само фактите, те самите ще разберат за какво става въпрос. Имаше един изигран приличен мач и то с огромен късмет. На „Герена“ биеш Лудогорец в последната минута. Имаш един мач за 12 месеца. Всичко останало го видяхте, така че няма какво да коментирам, темата за мен наистина е приключена" - продължи Михайлов.

"Грешката е само моя. Да, имало е причина, но не може като професионален спортист да бъдеш в такова състояние. Аз съм си взел мерките, близко съм до оптималната форма" - сподели още той относно физическата си форма.

Междувременно, Левски може да продаде Ейолфсон в скандинавски гранд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички