В Хърватия обявиха, че Цонев е бил сред най-добрите в Интер през сезон 2020/21


В Хърватия обявиха, че Цонев е бил сред най-добрите в Интер през сезон 2020/21
Снимка: Оф. сайт на Левски

1657 0

През това лято в Левски събират играчи, за които водещото не е толкова качествата им, колкото това да искат да се борят за синята фланелка и да са съгласни да играят за по-скромни суми. Затова пристигането на Борислав Цонев в тима е много добра новина за клуба и за феновете.

Халфът изчезна от погледите ни от февруари 2019 година, когато премина в хърватския Интер Запрешич. Оттогава са твърде малко хората, които могат да твърдят, че са следили кариерата на Цонев и са наясно в каква форма е той. Затова е радващо да разберем, че той е бил един от тримата най-добри в Интер през миналия сезон. Това твърди хърватското издание germanijak.hr.

Разбира се, това не е толкова решаващо, тъй като става дума за най-добрия в отбор, който изпадна във второто ниво на хърватския футбол. Но поне показва, че Цонев е в добра форма и не е загубил желание да се раздава на терена, въпреки че ситуацията не е била добра - тимът му е изпадал.

В Хърватия съобщават още, че българинът е най-скъпото попълнение на Интер Запрешич в историята. За него са платени един милион куни или 150 000 евро. След 18 месеца халфът напусна като свободен агент. За хърватите Цонев записа 38 мача и 8 гола. А ето каква заплата ще взима той в Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички