Трансферна война! Бешикташ влезе в битка с още два топ клуба за звезда на Левски


Трансферна война! Бешикташ  влезе в битка с още два топ клуба за звезда на Левски
Снимка: Levski.bg

17183 0

Панамският защитник Хосе Кордоба се очертава като бъдещата златна кокошка за Левски. Интересът към 22-годишния бранител расте, след като пореден клуб от чужбина се нареди на опашката за него.

Бешикташ готви оферта за панамеца

Кордоба попадна в радара на доста отбори извън България, откакто облече „синия“ екип. Поредният такъв е гранд от Турция. Местните медии гръмнаха днес, че Бешикташ се готви да стартира преговори с Левски за бранителя.

Посочва се, че новият президент на „черните орли“ Хасан Арат е готов да развърже сериозно кесията в битката с другите два гранда от Истанбул – Галатасарай и Фенербахче за титлата в Турция. Бешикташ виждал в лицето на Кордоба отлично ново попълнение за сърцето на ариегарда си.

Счита се, че от турският клуб няма да се бави и съвсем скоро ще отправи оферта за национала на Панама, защото той е обект на интерес за още доста отбори.

Айнтрахт и Панатинайкос също са в битката за защитника

В родината на Кордоба също пишат за сериозните аспирации към бранителя. Местното издание "El siglo" пише, че интерес към футболиста има от три клуба - Айнтрахт Франкфурт, гръцкият колос Панатинайкос и именно и от турският гранд Бешикташ. Вчера испанският журналист Матео Морето вчера обяви, че един от най-титулуваните германски клубове е готов да плати на Левски сериозна сума за Кордоба.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SL! Херо каза истината за Левски и Спартак Вн: Моите отношения с Наско Сираков са много по-специални

Бивш футболист на Левски нарече Наско Сираков "кукла на конци" и заяви: Отборът е изпразнен от съдържание

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички