Хосе Кордоба привлече интереса на гръцки гранд, в списъка е с играчи от Серия А и Чемпиъншип


Хосе Кордоба привлече интереса на гръцки гранд, в списъка е с играчи от Серия А и Чемпиъншип
Снимка: Levski.bg

1388 0

Централният защитник на Левски Хосе Кордоба е привлякъл интереса на гръцкия Панатинайкос. Грандът от Атина иска да подсили отбраната по време на зимната пауза и вече е набелязал играчи, от които ще избере един.

В битка с още няколко играчи

Според месните медии освен Хосе Кордоба на радара на треньора Иван Йованович са още няколко имена. Сред тях са Димитрис Николау от Специя, Константинос Лаифис от Стандард Лиеж, Уесли Хьодт от Уотфорд и Асгер Сьоренсен от Спарта Прага, пише "Тема спорт". Ако пребори тази конкуренция, то може отново да са конкуренти с Кирил Десподов, който е в ПАОК.

В момента ПАО е лидер в местното първенство. Тимът има актив от 28 точки след 11 изиграни кръга, като е допуснал 6 попадения.До момента през кампанията 22-годишният панамски национал има общо 22 мача за Левски във всички турнири – 16 в Първа лига и 6 в турнира Лига на конференциите. Той пристигна на „Герена“ след старта на сезон 2021/22 от втородивизионния Етър. Под ръководството на Станимир Стоилов обаче прогресира сериозно.

През миналата зима Кордоба бе много близко до трансфер. За него имаше официална оферта от Брьондби, а след това и устно предложение за по-голяма сума от руския Сочи. В крайна сметка обаче най-висшето ръководство на клуба взе решение да не го продава. По-рано се появи информация, че и турски гранд следи изявите му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички