Бивш футболист на Левски нарече Наско Сираков "кукла на конци" и заяви: Отборът е изпразнен от съдържание


Бивш футболист на Левски нарече Наско Сираков "кукла на конци" и заяви: Отборът е изпразнен от съдържание
Снимка: БГНЕС

4843 0

Бившият футболист на Левски Петър Курдов даде интервю пред "Тема Спорт", в което заяви, че мажоритарният собственик на клуба - Наско Сираков, е "кукла на конци" и "си знае положението":

"Виждам страх в очите на Сираков. Много добре си знае положението, че е кукла на конци. Думите му с набиването в главите и че няма да напусне клуба, може да доведе до сериозна ескалация. Така, както стана на протеста срещу БФС през ноември. Не искам да ангажирам никого с моето мнение, но хората се наслушаха на много лъжи", започна Курдов и продължи:

"Трупат се още повече борчове и дългове към държавата. В един момент заставаме пак на изходна позиция да се молим на футболисти като Краев да подпишат нов договор. Това е крайно унизително. Мисля, че нещата не са се променили почти с нищо. Казах го преди и сега го потвърждавам".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Има отбор, който не се е отказал от Краев - най-близо е до подпис с него!

"Така беше и при откривателя на правилния футбол (б.р. - Станимир Стоилов), а сега и при Николай Костов. Имаше временна еуфория в началото на сезона и в един момент отборът си дойде на мястото, на което е нормално да бъде клуб, на когото така се развиват нещата. Хората виждат и неслучайно фенклубовете на Левски искат акциите, защото в момента Сираков е един стопер и спира много хора, които искат да помагат на "сините". Ветераните се събрахме и такива като него не идват на подобни сбирки, за да не чуят и усетят "народната любов". Коментираме помежду си и нещата са негативни към това ръководство и играта на отбора", разкри Курдов, а след това каза дали подкрепя идеята на "Левски на Левскарите" да се вземат акциите от Сираков:

"Не го казвам за първи път - абсолютно стоя зад тях и ги подкрепям. В качеството си на бивш треньор и футболист говоря за себе си, но около мен има такива, които са подготвени. Този човек се стреми да не бъде допуснат никой от нашата гилдия в отбора, защото няма да може да си прави маймунджилъците. Подкрепям хората, които имат тази инициатива. Има много, които могат да помогнат на клуба", убеден е бившият "син" играч.

"Отборът е изпразнен от съдържание, ако мога да бъда правилно разбран. В края на полусезона се видя, че няма никаква мощ, живец и радост, а всичко е на мускули. Те логично вече не издържат и спукаха гумите. Катастрофална загуба в Пазарджик за Купата, победа над Ботев Враца, но без игра. Фактите говорят сами по себе си...", завърши Петър Курдов.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Умряла лисица" и дежурното "лъжец": НКП на Левски атакува брутално Наско Сираков!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички