Този път източникът е сериозен: Айнтрахт Франкфурт с интерес към Хосе Кордоба от Левски


Този път източникът е сериозен: Айнтрахт Франкфурт с интерес към Хосе Кордоба от Левски
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

10874 0

Клуб от немската Бундеслига проявява интерес към централния защитник на Левски Хосе Кордоба, информира журналистът Матео Морето с публикация в социалните мрежи.

За разлика от случая с мнимия Роланд Бертран, който бе написал, че собственикът на Съндърланд има мерак да вземе българския гранд и да плати всичките му дългове, този път твърдението идва от далеч по-достоверен източник!

Морето работи в "Relevo" и има близо 255 000 последователи в "Х" (Twitter), където ежедневно пуска най-различни постове за играчи и футболни клубове.

Още: Левски призова "сините" фенове да гласуват за "Гол на годината 2023" в официалния сайт на клуба

За кой клуб става въпрос?

Според него, интересът към 22-годишния Кордоба идва от страна на Айнтрахт Франкфурт, срещу който "сините" се изправиха през лятото в турнира Лига на конференциите. 

*Припомняме, че преди броени дни представители на германците бяха в София, за да дадат старт на престижно партньорство с 26-кратните шампиони на България!

Айнтрахт Франкфурт проявява интерес към Хосе Кордоба

На този етап Матео Морето не споделя повече подробности, но е факт, че зимният трансферен прозорец наближава, а на стадион "Георги Аспарухов" се нуждаят от свежи средства. Същевременно Хосе Кордоба е един от най-добрите и най-скъпи футболисти на Левски - качествата му се оценяват на точно 3 милиона евро от портала "Transfermarkt".

*Централният бранител акостира на "Герена" през лятото на 2021-ва година и до момента се е отчел със 79 мача, 4 асистенции, 18 жълти и 1 червен картон. Договорът му е в сила до 30-и юни 2025-а. За националния отбор на Панама пък има изиграни точно 10 двубоя (1 голов пас).

Още: В Полша не се отказват от Андриан Краев, не спират да следят ситуацията с Левски

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички