Томахавката е заровена: Михайлов и Сираков са се разбрали - Левски ще има поне двама вратари


Томахавката е заровена: Михайлов и Сираков са се разбрали - Левски ще има поне двама вратари
Снимка: Официален сайт на Левски

4167 0

Преди известно време Николай Михайлов бе казал, че с настоящото ръководство Левски не го чака нищо добро, очевидно визирайки мажоритарния собственик Наско Сираков. Вълка от своя страна в интервю изтъкна наднорменото тегло на вратаря като основна причина да не получава повече игрови минути на "Герена".

Смяташе се, че дните на Михайлов са преброени и той няма да остане при "сините", но явно в последните дни е настъпил сериозен обрат и Левски все пак ще разполага с поне двама вратари за сезон 2021/22 в Първа лига!

По информация на "Мач Телеграф", Сираков и Михайлов са провели разговор, чрез който са загърбили различията си и на опитния страж ще бъде предложен нов договор!

След напускането на хърватина Звонимир Микулич, на стадион "Георги Аспарухов" остана само един вратар с действащ договор - Пламен Андреев. 

В контролите на отбора под рамката на вратата заставаше и добре познатият Николай Кръстев, но неговият контракт със "сините" бе изтекъл. 

Сега Николай Михайлов ще се завърне към тренировките и най-вероятно още в следващите дни ще подпише нов договор с клуба.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички
Галерия на деня