Живко Миланов заговори за очаквано спокойствие и нови попълнения в Левски


Живко Миланов заговори за очаквано спокойствие и нови попълнения в Левски
Снимка: Vladimir Stoyanov/ LAP.bg

2258 0

Временно изпълняващият длъжността старши треньор на Левски - Живко Миланов говори пред журналисти след края на контролата срещу Локомотим София, спечелена от "сините" с 4:0.

Бившият футболист на Левски заяви за пореден път, че не резултатът, а играта са важни на този етап:

"На този етап не ме интересува какъв е резултатът, а начинът на игра. С всеки един мач момчетата играят по-добре и трябва да го задържат това ниво. Те са млади момчетата и е важно за тях да побеждават, трябва да се научат и на тренировка да побеждават. За мен е важен начинът на игра, както казах. Затова си футболист с професионален договор, за да играеш където те сложат. За момента играят момчетата на непривични постове, справят се доста добре", каза Миланов пред камерите на "Диема" и добави, че в следващите дни би трябвало да има нови играчи на "Герена":

"Надявам се да видим нови в следващите мачове, не можем да се залъгваме, че тези момчета ще издържат, имаме 13 основни футболисти, ще ни трябват нови играчи, контузиите може да обърнат съвсем нещата. Преди седмица не знаехме какво ще е бъдещето на Левски. Имаме уверението, че ще е по-спокойно, все още не сме усетили това спокойствие, надявам се момчетата да го усетят, разбирате какво визирам. За момента защитата ни е много важно, имаме един основен централен защитник", завърши коментара си треньорът на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички