Тодор Киселичков остана много доволен от точката за Спартак срещу Левски


Тодор Киселичков остана много доволен от точката за Спартак срещу Левски
Снимка: Yasen Georgiev / LAP.bg

1642 0

Тодор Киселичков не скри задоволството си от точката, която Спартак Варна успя да открадне от Левски в среща от Първа лига. Треньорът на "соколите" се изказа изключително ласкаво и за съперника си, както и за техния треньор - Станимир Стоилов. 

Доволен съм от играта на момчетата. Вложихме голяма страст в този мач. Играхме срещу изключително силен противник в лицето на Левски и такъв голям специалист в лицето на Станимир Стоилов. 

Работим ежедневно да се подобряваме и мисля, че нещата се случват. Надявам се да наваксаме точките, които не са толкова много. Нашата цел е да се борим във всеки един миг и всеки един мач. 

Мачът се разви според нашите планове. Защитниците на Левски са изключително силни, а отборът им играе с висока преса, на нас не ни остана друго освен да играем на контраатака. Това беше нашата идея и смея да твърдя, че успяхме да затрудним съперниците ни. Надявам се да сме зарадвали привържениците си. 

Специалистът похвали и работата на Никола Попов, след седмица която българските съдии понесоха жестоки удари и бяха тема номер 1 в Първа лига. А ето кои петима рефери "изгоряха" за над 6 месеца. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички