Здравко Димитров преди Спартак Варна - Левски: Далеч съм от мисълта, че излизам да им отмъщавам


Здравко Димитров преди Спартак Варна - Левски: Далеч съм от мисълта, че излизам да им отмъщавам
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2137 0

В неделя (6 ноември, 14:45 ч.) Левски гостува на Спартак Варна в мач от 17-ия кръг на Първа лига и ще се опита да спре негативната си серия от пет последователни двубоя без победа.

Крилото на "сините" Здравко Димитров, който в момента играе под наем при "соколите", даде интервю пред "Dsport" в навечерието на сблъсъка, в което отговори на въпрос с каква настройка се готви за него:

"Аз все още съм футболист на Левски. Далеч съм от мисълта, че излизам да им отмъщавам. Просто излизам да покажа какво мога и се надявам отстрани да се види", заяви той.

След това 24-годишният бързак поясни дали съжалява, че вече не е на стадион "Георги Аспарухов" и дали би се върнал там един ден, уточнявайки, че това е нещо, което много иска да се случи: "Не обичам да съжалявам. Щом така е било писано, значи така е трябвало да стане. Ако е писано да се върна на "Герена", това което аз изключително много искам, ще се върна".

Димитров бе запитан и какво би искал да каже на феновете и на Станимир Стоилов, както и дали Спартак може да удължи лошата серия на Левски: "Не искам да говоря с думи, искам да говоря на терена. В неделя се надявам да покажа добра игра и хората да видят. Бил съм в тази съблекалня. Тези негативни резултати са нож с две остриета, защото както ние можем да ги спънем, така и те могат да си изкарат негативизма срещу нас. Излизаме за победа и каквото сабя покаже".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Има ли контакти между Левски и Димитър Бербатов? Георги Градев даде отговор!

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички