Тодор Киселичков отдаде респект към Левски и сподели очакванията си за предстоящия мач


Тодор Киселичков отдаде респект към Левски и сподели очакванията си за предстоящия мач
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1822 0

Треньорът на Спартак Варна - Тодор Киселичков сподели очакванията си за предстоящата среща на отбора с Левски. Двубоят от Първа лига е на 06 ноември (неделя) с начален час 14:45. Припомняме, че първата среща завърши при резултат 5:0 за "сините" на "Герена". 

Според специалиста, няма да е никак лесно на отбора му, като определи съперника си като "един от най-силните отбори в България". Въпреки това очакванията му са "соколите" да се представят добре и да зарадват феновете си, които до краен предел ще изпълнят стадиона. 

Киселичков даде своето мнение и за играта на момчетата на Станимир Стоилов: " Това, че Левски в момента не постига резултати, не означава, че е в слаба форма. В повечето от мачовете си сините надиграваха противниците си. Създаваха положения. Да, направиха много пропуски, но не съм на мнение, че Левски е в някаква криза. Напротив, това са временни резултати, които рано или късно ще се променят. Изправяме се срещу изключително силен отбор и се надявам да ги затрудним максимално.", сподели той пред "Тема Спорт".

Треньорът на Спартак отказа да направи съпоставка с предната среща между тимовете, тъй като: " Треньорите сме различни, както и в тима ни има нови футболисти. Първият мач е в миналото и гледаме към този в неделя", завърши той. 

А ето дали Станимир Стоилов ще може да разчита на Хосе Кордоба за предстоящите мачове на "сините".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички