Станимир Стоилов: Не е приятно, когато Левски губи, теренът беше труден за игра


Станимир Стоилов: Не е приятно, когато Левски губи, теренът беше труден за игра
Снимка: Aleksandar Stoyanov / LAP.bg

1801 0

Предводителят на Левски - Станимир Стоилов, призна, че липсата на атакуващи опции са лишили тима му от победа срещу Спартак Варна. Хасковлията се оправда и с качеството на терена на варненци, който не е позволил да се получат футболни комбинации в офанзивен план.

„Един мач, в който стана футболна битка. Теренът беше труден да търсим качество. За съжаление допуснахме две грешки пред нашата врата и ни вкараха два красиви гола. Ние също вкарахме два, но неспецифично допуснахме от статично положение. Не е приятно, когато Левски губи. Атакуващите ни опции не създадоха пред вратата им. Теренът беше тежък за комбинации и игра. Допуснахме твърде много грешки“.

„Допуснахме съвсем елементарни индивидуални грешки. В атака нямахме опции, с които да направим повече ситуации. Като си получил два, трябва да вкараш три. Не е приятно, когато Левски не печели. Смяната, която направих с трети централен бранител, беше, за да имаме плътност в играта. Не трябваше обаче да я правя, нямаме други нападатели, за да имаме атакуваща опция. Трябва да отговорим на нивото и качеството на Левски. Търсим пътя към стила си. Трябва малко повече увереност и да се върнат 1-2 от атакуващите ни играчи, за да имаме ситуации в атака и хора, които да ротираме. Бразилците нямат почивен ден, откакто са дошли“, продължи хасковлията.

„На този етап не сме правили дългосрочни планове. Знаем какви играчи ни трябват – атакуващи. На този етап няма нищо и не правим никакви стратегии за бъдещето“, завърши Станимир Стоилов.

А какво заяви Здравко Димитров след равенството, четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички