Тити Папазов: Съдбата на Левски е да бъде като Реал Мадрид и Барселона


Тити Папазов: Съдбата на Левски е да бъде като Реал Мадрид и Барселона
Снимка: Оф. сайт на Левски

1835 0

Бъдещият притежател на 35 процента от акциите на Левски - Константин Папазов, заяви, че е уверен, че клубът има капацитета да се самоиздържа, а да не разчита на един благодетел, който да осигурява голяма част от бюджета. Припомняме, че днес Наско Сираков обяви, че прехвърля 35% от "сините" акции, джиросани му от Васил Божков и Георги Попов, на баскетболния треньор.

"Единственият клуб, който може на този етап със сигурност да го направи, това е Левски, и той трябва да го направи и да го покаже като цяло на българския футбол и на българския спорт. На Левски е отсъдена съдбата да бъде първият клуб, който ще бъде по модел на Реал Мадрид и Барселона, единствено и само защото разполага с изключителен човешки ресурс. Страшно много хора обичат Левски", коментира той пред БГНЕС.

"Видяхте, това, което се направи в тежко икономически положение, в което е светът, и с неизвестността от пандемията и бъдещия бизнес, видяхте феновете на Левски какво направиха. Така че това е изключителната отговорност и това е нещото, което най-много е мотивирало Наско. Любовта на хората и непримиримостта да се спаси Левски е това, което даде тази енергия на Наско. Или тя е била винаги в него, но тя я разпали. Така че аз не се съмнявам, че това е пътят и съм убеден, че Левски ще има много кандидати за спонсори, и ще бъдат избрани тези, които са най-подходящи", завърши Папазов. А какво каза той за прехвърлените му акции вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички