Левски освобождава Петър Хубчев, ето кой ще го замени


Левски освобождава Петър Хубчев, ето кой ще го замени
Снимка: Официален сайт на Левски

4321 0

Левски ще освободи треньора си Петър Хубчев в най-скоро време, научи Sportlive.bg от свои източници, като наставникът няма да изкара и до края на сезона.

Според информацията ни новият треньор на "сините" се казва Ясен Петров, като той единствено ще трябва да намали финансовите си изисквания, докато ситуацията на "Герена" се нормализира. Още не е ясно дали той ще поеме веднага отбора, или в началото на новия сезон. Има вероятност и Георги Тодоров да довърши кампанията, нещо, което не е непознато за него.

Петров вече бе спряган за завръщане на "Герена" в началото на пролетния полусезон, когато отборът не можеше дълго време да запише победа. Дори бившият нападател на тима Валери Божинов обяви, че назначението му е сигурно.

Ясен Петров пое Левски през лятото на 2010 година и за последно класира тима в групова фаза на евротурнирите – тогава в Лига Европа с Гент, Лил и Спортинг Лисабон. Той изкара целия сезон до края на 2010/11 и престоят му не бе удължен. След това – през пролетта на 2012 година, отново бе ангажиран, но само за период от около месец.

По-рано днес Наско Сираков заяви на пресконференцията си, че предстоят разговори с Петър Хубчев. "При всички положения ще проведа още един разговор с Петър Хубчев и тогава мога да бъда по-конкретен за неговото бъдеще. Ще бъдат преразгледани длъжности, позиции и заплати на всички нива. Който не е доволен, ще се разделим като приятели. Тук става въпрос за спасението на клуба. Ако някой не е съгласен - продължава по собствения си път".

А каква ще е съдбата на Павел Колев - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички