Тити Папазов: Прехвърлянето на акциите от страна на Сираков е огромна отговорност


Тити Папазов: Прехвърлянето на акциите от страна на Сираков е огромна отговорност

1701 0

"Благодаря за огромното доверие. Това е изключителна отговорност. Аз ще направя всичко, което е по моите сили, за да оправдая неговото доверие и трябва да бъде ясно, че на този етап аз мога да бъде полезен като кауза и с визия". Това заяви за БГНЕС Константин Папазов, след като новият собственик на Левски Наско Сираков разкри, че ще му прехвърли 35% от акциите на клуба. "Синята" легенда обяви, че ще запази мажоритарен дял от 51 процента от акциите.

"Сърдечно съм благодарен за отношението и оценката. В същото време категорично заявявам, че ако се появи човек, който освен визия, има и финансови възможности, и потенциал за инвестиция в Левски, никога няма тези проценти да бъдат в мен, за сметка на нещо по-добро за Левски. Дали имам 1 или 35 процента, аз съм показал колко много обичам Левски и колко много се старая да помагам на клуба", допълни той.

"На мен не са ми необходими акциите, няма да стана по-малко обичащ Левски или по-малко благодарен, или повече благодарен на Левски. Аз обичам спортната професия и ще продължа да бъда баскетболен треньор, където смятам, че имам висока експертиза. Тук (б.р. във футболния клуб) имам само огромно желание със своята непримиримост да помагам. Силно се надявам, че хубавите моменти в Левски ще бъдат много повече и няма да се налага да се появявам форсмажор. Ще бъда и тялом, и духом с Наско през цялото време", завърши Папазов. А какво е финансовото състояние на Левски вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички