Разговор със Сираков дели Петър Хубчев от уволнение?


Разговор със Сираков дели Петър Хубчев от уволнение?
Снимка: Официален сайт на Левски

2109 0

Новият мажоритарен собственик на Левски - Наско Сираков, намекна, че клубът може да се раздели със старши треньора си Петър Хубчев. С него отборът е в сериозна серия от мачове без победа и загуби и двата си мача след подновяването на българския футбол - 0:1 от Лудогорец в лигата и 0:2 в полуфинала за Купата срещу Локомотив (Пд).

"При всички положения ще проведа още един разговор с Петър Хубчев и тогава мога да бъда по-конкретен за неговото бъдеще", заяви "синята" легенда на своята първа пресконференция като собственик на любимия си клуб.

"Ще бъдат преразгледани длъжности, позиции и заплати на всички нива. Който не е доволен, ще се разделим като приятели. Тук става въпрос за спасението на клуба. Ако някой не е съгласен - продължава по собствения си път", допълни Сираков.

Хубчев е начело на "сините" от една година насам. Миналата година той класира тима на трето място в Първа лига. А с кой от сегашното спортно-техническо ръководство раздялата е сигурна вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички