Тити Папазов обяви дали взима акциите на Левски


Тити Папазов обяви дали взима акциите на Левски
Снимка: БГНЕС

2473 0

Бакетболният треньор Тити Папазов даде малко повече яснота около ситуацията в Левски. Той потвърди, че Васил Божков ще изпрати акциите и именно той ще ги вземе и ще стоят при него.

А какво е първото нещо, което ще направи, след като ги вземе: "Първо, ще се наспя 24 часа, защото последните десет дни едва се събраха и толкова. Не заради ангажименти, а защото не можех да спя. Към този момент е собственост на Георги Попов (клубът). Голямата новина от днес е, че той и Васил Божков няма да фалират Левски. Ще изпратят акциите и по никакъв начин няма да възпрепятстват оцеляването. Аз благодаря от името на хората, които обичат Левски. За това, че се дава възможност Левски да не фалира.

Господин Божков няма възможност да изпълнява, както до момента безупречено финансираше клуба. Акциите на клуба ще бъдат в мен. Чух, че Павел Колев вече няма лостове в последните няколко месеца, сега аз съм този лост. Не загубих надежда в нито един момент. Имам самочувствието на човек, който има най-дълъг път в българския спорт. Към вчерашна дата всички говореха как Левски няма да го има. Най-важното сега е, че има възможност да бъде спасен. В 21 век ние сме отражение на реалната действителност в света - водещи са парите.

Смятам, че Левски доживя своя катарзис и доживя да е първият клуб с нов начин на управление и мислене. Левски ще бъде футболен клуб на морала, защото не знам дали ние заслужаваме с поведението, което имаме, да носим името на най-моралния човек в историята на България", заяви той пред bTV. А какво заяви преди дни Васил Божков относно ситуацията в Левски - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички