Тити Папазов е готов да отиде до Дубай за акциите на Левски


Тити Папазов е готов да отиде до Дубай за акциите на Левски
Снимка: БГНЕС

1471 0

Баскетболният треньор Тити Папазов сподели, че е разговарял няколко път със собственика на Левски Васил Божков и според него бизнесменът ще даде акциите на "сините". Той допълни, че е готов лично да отиде до Дубай и да ги прибере при първата удобна възможност.

"Говорил съм няколко пъти с господин Васил Божков след сряда, когато за първи път говорих с него по телефона. Зависи само от него. Ако той може да изпълнява функциите си на собственик, няма да сме пунктуални, че е Георги Попов. Ако той може да изпълнява функцията си на човек, който се грижи по най-добрия начин за Левски, е най-доброто. Ако той не може, ако е възпрепятстван, тогава ще трябва да се търси друго решение и чак тогава да има нов собственик", заяви Папзов пред "Дарик".

"Утре вероятно ще бъде публикувано писмо до господин Божков. С огромно уважение се обръщаме към господин Божков с оценка и благодарност към това, което е направил и с първи въпрос, дали може да изпълнява задълженията си. Защото ние за съжаление изчерпахме своя огромен потенциал. Той не може да бъде изчерпан, но Covid-19 спря истинското Covid-1914, защото тя е най-сладката зараза. Спряха я, но когато Covid-19 го спрян, Covid-1914 ще се появи. Ние сме феномен. Няма шанс Левски да го няма. Това е зараза.“

„Първи вариант – налага се да отида до там, дай Боже, ако мога да се кача на някой самолет, давай да отивам. Акциите не могат да са в мен, само като приносител. Аз смятам, че ние, тези, които можем да понесем някаква отговорност за Левски, трябва умело да експлоатираме това, което направиха Левски. С акциите какво става? Тити лети между фурмите и взима акциите. Единствено ние тогава не можем да получим отговор: Не можем да дадем отговор, защото не е ясна собствеността. Сега в момента каналът е запушен. Трябва водата да залее бента и заразата 1914 да залее заразата 19". Междувременно изпълнителният директор Павел Колев обяви, че той, както и всички треньори и директори готвят да подадат оставките си - ето повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички