Шеф в Лудогорец: Българският футбол няма да бъде същият, ако Левски фалира


Шеф в Лудогорец: Българският футбол няма да бъде същият, ако Левски фалира
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1579 0

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев подкрепя държавата да помогне на Левски, но стига това да се случи по законен начин. Както е известно, фенове на Левски излязоха с обръщение към премиера Бойко Борисов за получаване на безлихвен кредит.

"Българският футбол няма да бъде същият, ако Левски фалира. Така че аз подкрепям всички законови начини, които биха довели до спасяването на Левски, защото ни е необходим като съперник", сподели Петричев пред bTV.

"Синия" клуб изпитва финансови затруднения от началото на годината, след като Васил Божков остана без бизнеса си и му бяха повдигнати 11 обвинения. Само преди няколко дни той обяви, че е готов да даде акциите и на феновете на Левски, тъй като не иска да пречи на клуба. Все пак изрази мнение, че ще е доста трудно за столичани от финансова гледна точка да продължават да функционират нормално. Към този момент баскетболният треньор Тити Папазов изрази готовност да стане приносител на акциите.  А кой друг човек от българския футбол се застъпи за това да се помогне на Левски вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички