Шеф в Лудогорец: Българският футбол няма да бъде същият, ако Левски фалира


Шеф в Лудогорец: Българският футбол няма да бъде същият, ако Левски фалира

733 0

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев подкрепя държавата да помогне на Левски, но стига това да се случи по законен начин. Както е известно, фенове на Левски излязоха с обръщение към премиера Бойко Борисов за получаване на безлихвен кредит.

"Българският футбол няма да бъде същият, ако Левски фалира. Така че аз подкрепям всички законови начини, които биха довели до спасяването на Левски, защото ни е необходим като съперник", сподели Петричев пред bTV.

"Синия" клуб изпитва финансови затруднения от началото на годината, след като Васил Божков остана без бизнеса си и му бяха повдигнати 11 обвинения. Само преди няколко дни той обяви, че е готов да даде акциите и на феновете на Левски, тъй като не иска да пречи на клуба. Все пак изрази мнение, че ще е доста трудно за столичани от финансова гледна точка да продължават да функционират нормално. Към този момент баскетболният треньор Тити Папазов изрази готовност да стане приносител на акциите.  А кой друг човек от българския футбол се застъпи за това да се помогне на Левски вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Парите и спортът


Смешните суми, които клубовете плащали на звездите в зората на футбола

Доходите на футболистите от найй-висока класа в наши дни възлизат на десетки милиони евро. За своята кариера...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама