Тити Папазов: Наско постъпи правилно, като не прие трансферните оферти


Тити Папазов: Наско постъпи правилно, като не прие трансферните оферти
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1519 0

Бившият член на Надзорния съвет на Левски Константин Папазов коментира проблемите в клуба на управленско ниво. Той се застъпи за мажоритарния акционер на "сините" Наско Сираков и осъди сдружението "Левски на левскарите" за атаката по него.

"Един голям европейски клуб не занимава обществеността с неосъществени трансфери. Първият интерес на голяма мощна финансова компания към Левски бе през декември 2021 година. Тогава започна да се прави одит. Наско Сираков постъпи правилно към евентуалния бъдещ собственик, като не прие трансферните оферти", заяви баскетболният треньор пред "БНТ".

Изпълнителният директор може да се съпротиви на собственика. Когато нещата не могат да се изгладят между Ивков и Сираков, той трябва да си подаде оставката, да напусне и да даде пресконференция защо е взел това решение. В Левски всички трябва да вървят ръка за ръка. Това е посланието към феновете на клуба, а те получиха точно обратното. Феновете са най-големият капитал на тима. Недопустимо е разединението в клуба", допълни Папазов.

Според него привържениците не могат да поставят условия на клуба. Известният фен на "сините" осъди и критиките към шефа на основния спонсор на Левски - "Plams Bet".

"Феновете трябва да бъдат равнопоставени, никой не може да поставя условия на клуба. Има изказвания и срещу основния спонсор на клуба – Мило Борисов. Това е недопустимо! Той ни спаси, а на него кусури му намират. Аз нося лична отговорност към г-н Борисов, защото го убедих в това какво значи Левски след пропадналата сделка с Джо Диксън", каза още треньорът.

Днес за скандалите в Левски говори и членът на Надзорния съвет на клуба Петър Ганев. Той посочи каква е причината за проблемите на "Герена".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички