Петър Ганев посочи причината за скандалите в Левски - по-дълбока е от трансферите


Петър Ганев посочи причината за скандалите в Левски - по-дълбока е от трансферите
Снимка: Actualno.com

3841 0

Членът на Надзорния съвет на Левски Петър Ганев обясни в какво се коренят проблемите в ръководството на клуба. Той заяви, че скандалите между основните фигури на "Герена" се основават на много по-дълбоки проблеми от трансферната политика в последно време.

"Решаването на проблема минава през намиране на модел на управление, в който всички да бъдат удовлетворени, да могат да вземат смели и правилни решения. Това е основният спор - какъв да бъде моделът на управление оттук нататък, така че основните фигури да останат по местата си. Президент да е Наско Сираков, Станимир Стоилов да е треньор, Ивайло Ивков да е изпълнителен директор, а главният спонсор да остане такъв", посочи Ганев пред БНТ.

"Постигането на успехи минава през изчистване на проблеми, които са по-дълбоки от един трансфер. Те са от една година, трябва внимателно да слушаме думите на Станимир Стоилов. В крайна сметка стадионът ясно казва: всеки път скандира името му. Това е фигурата, която в момента държи целия баланс в клуба и доверието на привържениците. Разбира се, и Наско Сираков, който пое голям риск с вземането на акциите", допълни членът на "синия" НС.

"Кой трябва да взема важните решения в клуба? Политическите и стратегическите решения ги взима собственикът. Ако се касае до футболни въпроси, треньорът. По въпросите с търговско управление, финансите на клуба и взаимоотношения с кредитори - изпълнителният директор.

Ако постигнем такъв модел, е възможно, но ако продължим с хибриден модел, конфликти ще продължи да има. Не съм убеден, че при такъв модел силни фигури като Станимир Стоилов и Ивайло Ивков ще останат", завърши той. Ганев обясни и как са се повишили приходите от феновете през последната година спрямо 2021-ва

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички