Бивш вратар на тима: Без феновете Левски нямаше да е там, където е сега


Бивш вратар на тима: Без феновете Левски нямаше да е там, където е сега
Снимка: Официален сайт на Левски

3944 0

Бившият вратар на Левски Милан Миятович разкри, че продължава да следи какво се случва с клуба, в който игра преди 3 години. Черногорецът в момента е футболист на саудитския Ал Адала, а след паузата за националните отбори му предстои двубой с Ал Насър на Кристиано Роналдо.

"Следя какво се случва в Левски. Знам, че клубът беше и продължава да е в тежка ситуация. Феновете са основната движеща сила, която помага на отбора. Мисля, че стъпка по стъпка нещата ще се стабилизират. Време е клубът да се върне там, където е неговото място", каза Миятович пред БНТ.

Вратарят призна, че изпитва яд затова, че не е бил част от отбора, когато "сините" спечелиха Купата на България. "Знаех, че Левски е велик клуб и рано или късно успехите ще дойдат. Видях какво значи за феновете и каква любов показват на футболистите. Тъжно ми е, че не успяхме заедно да вдигнем трофей, но се радвам за играчите и хората. Те го заслужават", сподели той.

Запитан какво би пожелал на феновете на Левски, черногорецът заяви: "Да продължават да подкрепят клуба си, да помагат на отбора и да го обичат, както досега. Без тях може би Левски нямаше да е там, където е сега". Днес стана ясно, че български кмет е дарил сериозна сума на Левски за дълга към НАП. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички