Разкол в "Левски на левскарите" след атаката по Сираков, членове напускат вкупом


Разкол в "Левски на левскарите" след атаката по Сираков, членове напускат вкупом
Снимка: Ilian Telkedzhiev / LAP.bg

6146 0

Голям разкол в сдружението "Левски на левскарите" е предизвикала пресконференцията, която бе дадена от председателя му Димитър Костадинов. На нея бяха отправени сериозни нападки към мажоритарния акционер Наско Сираков и бяха направени призиви за оставки.

Според "Мач Телеграф" атаката срещу Сираков е довела до масово напускане на сдружението. Недоволни негови членове са нападнали словесно Костадинов, тъй като те не са съгласни с атаката срещу Сираков. Много членове са обявили, че спират да са част от организацията.

От "Левски на левскарите" дори са изпратили съобщение до хората си, в което обясняват как да се прекрати членството им. От фенската страница "Синя приказка" коментираха това с предположението, че напливът за напускане явно е голям.

"А по моя информация по едно време дори мейлът им се е бъгнал от многото молби за напускане. Днес пък една фенска организация отиде на място в офиса им и се отписа демонстративно. Тези са типичен пример как една хубава идея може да бъде опорочена, когато е изпълнявана от неподходящите хора. В случая - компрометирани интересчии, кланящи се на един вожд и такива, водещи се от своята преднамереност и лични пристрастия...", написаха от "Синя приказка".

Сдружението беше създадено, за да може един ден да държи акциите на клуба и да управлява с парите на феновете. То трябваше да събере 20 000 членове, за да постигне целите си, но засега броят им е поне 20 пъти по-малко. А иначе нападки към Сираков дойдоха и от Тръст "Синя България".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички