Видео от DAZN


Всички треньори и директори в Левски се готвят да подадат оставки


Всички треньори и директори в Левски се готвят да подадат оставки

822 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев обяви, че той, спортното ръководство и треньорският щаб ще подадат оставки след края на извънредното положение. Според него това е правилното нещо да се направи, тъй като са били назначени от Васил Божков.

Все пак това не означава, че тя ще бъде приета. Всичко това ще зависи от новия собственик, който и да е той. Колев обаче все пак бе категоричен, че няма да си тръгне, докато не се намери някой, който да заеме мястото му.

"Със сигурност бих могъл да изтърпя много критики. Нашето намерение е след отмяната на извънредното положение да обявим официално оставки, ние, управителният съвет, Ивайло Петков като спортен директор и треньорският щаб начело с Петър Хубчев. Така е и редно, особено в контекста на тази информация за смяна на собствеността.

Нормално е един нов собственик да има правото да избере сам хората, с които работи. Това е обмислено. Мисля, че бяхме много близо до това да спасим клуба, феновете, разбира се. Това е едно добре обмислено решение. Това не изключва възможността един нов собственик да ни покани да продължим работа. Аз няма как да си тръгна преди да е назначен нов изпълнителен директор. Аз ще съм на мостика. Това всичко е в перспектива, предстои да разберем какво ще се случи", заяви Колев пред "Дарик".

Освен това той потвърди, че привържениците на Левски от всички фракции са подготвили писмо към бизнесмена Васил Божков, който стои зад собствеността на клуба. В него ще бъдат повдигнати въпроси дали Божков ще продължи да помага на клуба и каква е възможността да предостави акциите на друго лице. Самият Колев призна, че вече се е чул с Божков и ето какъв отговор е получи.

 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички

Видео от DAZN


Реклама

Избрано от Бокс


Ново 20: Кубрат Пулев обяви, че може и да няма мач с Антъни Джошуа

След като преди по-малко от 2 дни Кубрат Пулев обяви, че няма връщане назад и обяви за сигурен двубоят му с Антъни...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама