Всички треньори и директори в Левски се готвят да подадат оставки


Всички треньори и директори в Левски се готвят да подадат оставки
Снимка: Официален сайт на Левски

1337 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев обяви, че той, спортното ръководство и треньорският щаб ще подадат оставки след края на извънредното положение. Според него това е правилното нещо да се направи, тъй като са били назначени от Васил Божков.

Все пак това не означава, че тя ще бъде приета. Всичко това ще зависи от новия собственик, който и да е той. Колев обаче все пак бе категоричен, че няма да си тръгне, докато не се намери някой, който да заеме мястото му.

"Със сигурност бих могъл да изтърпя много критики. Нашето намерение е след отмяната на извънредното положение да обявим официално оставки, ние, управителният съвет, Ивайло Петков като спортен директор и треньорският щаб начело с Петър Хубчев. Така е и редно, особено в контекста на тази информация за смяна на собствеността.

Нормално е един нов собственик да има правото да избере сам хората, с които работи. Това е обмислено. Мисля, че бяхме много близо до това да спасим клуба, феновете, разбира се. Това е едно добре обмислено решение. Това не изключва възможността един нов собственик да ни покани да продължим работа. Аз няма как да си тръгна преди да е назначен нов изпълнителен директор. Аз ще съм на мостика. Това всичко е в перспектива, предстои да разберем какво ще се случи", заяви Колев пред "Дарик".

Освен това той потвърди, че привържениците на Левски от всички фракции са подготвили писмо към бизнесмена Васил Божков, който стои зад собствеността на клуба. В него ще бъдат повдигнати въпроси дали Божков ще продължи да помага на клуба и каква е възможността да предостави акциите на друго лице. Самият Колев призна, че вече се е чул с Божков и ето какъв отговор е получи.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички