Ново 20: Тити Папазов взима акциите на Левски?


Ново 20: Тити Папазов взима акциите на Левски?
Снимка: БГНЕС

1905 0

В последните няколко дни темата "Левски" и акциите на "синия" клуб отново станаха много актуални. Появиха се няколко различни информации, но за нито една към момента няма официално потвърждение. Една е последните е, че Тити Папазов може да стане приносител на акциите, твърди "Труд". 

Според изданието неговите ходове не са официализирани, но се очаква в края на деня завесата по темата да започне да се вдига. Допълва се, че Васил Божков е склонен да даде акциите, тъй като е преценил, че заради негови вражди с няколко ключови в управлението фигури такъв ход ще му донесе повече негативи, отколкото позитиви. Най-вече защото при негово бездействие почти сигурно Левски ще фалира.

Тити Папазов е договорил по телефона с Васил Божков начина по вземането на акциите. Дали детайли по операцията ще се осветлят, тепърва ще стане ясно. Процедурата да се изискват акциите е чрез т.нар. публично писмо, на което да има официален отговор от Васил Божков. По тази тема днес имало сбирка на изпълнителния директор Павел Колев, Папазов и популярни представители на феновете. Поради факта че писмото още не е изпратено, все още няма и официална информация.

След поднасянето на венци на паметника на легендата Георги Аспарухов по случай неговата годишнина, Папазов даде своето мнение, като засегна и темата с Божков."Смятам, че това, което направиха „сините“ фенове в този период е точно толкова значимо, колкото и първите две събития. Когато всичко е розово, там е пълно с лакеи. Когато е тежко, е пълно с истински хора. Сините фенове доказаха защо Левски има най-голям потенциал да събере най-много средства от реклама. Колкото е по-трудно, толкова е по-сладко. Стойността на синия фен се потвърди през тези трудни дни.

Дали ще има нов собственик на клуба зависи единствено и само от добрата воля на г-н Божков. Има разнопосочни мнения. Аз не го познавам добре. Знам, че е човек, който обича Левски и винаги би помогнал на Левски“, каза още Тити Папазов, цитиран от dsport.bg. По-рано дори имаше информация, че и известен фен на отбора може да придобие акциите.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички