Павел Колев призна за разговори с международна компания за спонсор на Левски


Павел Колев призна за разговори с международна компания за спонсор на Левски
Снимка: БГНЕС

1687 0

Павел Колев не е спирал да води различни преговори както за по-малки спонсори, така и за генерален през последните няколко месеца. Неяснотата около собствеността на Левски, както и цялостната ситуация около коронавируса стопита преговорите и изискват много повече време.

"И сега водя разговори с една международна компания, която заяви интерес за главен спонсор на Левски, но и там разговорите са предварителни. Ще ни трябват поне 2-3 седмици, а на нас времето ни изтича", заяви Колев пред "Дарик".

"Особено тази компания, с която говоря в момента, те дори не се интересуват кой е собственик. Те искат да влязат на българския пазар, занимават се с много дейности. С тях водим преговори, те искат да утвърдят своя бранд на българския пазар. Такова влизане не е проста работа, не съм оптимист, че могат да се случат бързо нещата. Има редица неща за изясняване.

През последните седмици няма човек, който да не е бил свързан с Левски, с който да не съм чул. Като започнем с Томас Лафчис през Иво Тонев, Спас Русев, Александър Ангелов, Николай Иванов, всички те помагат на Левски с дарения, Тодор Батков, разбира се. Разговарял съм с всички тях. Спас Русев има някакви идеи за чужд инвеститор, който да помогне на Левски с влизане на българския пазар". Самият Колев призна, че вече се е чул с Божков и ето какъв отговор е получил за акциите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички