Павел Колев призна, че Левски официално се раздели с играч, който отказа да си намали заплатата


Павел Колев призна, че Левски официално се раздели с играч, който отказа да си намали заплатата
Снимка: БГНЕС

1416 0

Изпълнителният директор на втория във временното класиране на Първа лига Левски - Павел Колев, направи любопитно признание. Той заяви, че "сините" вече официално са се разделили с един от играчите, които отказаха да си намалят заплатата. Става въпрос за централния защитник Нуно Рейш.

"Относно това дали има вероятност играчите да поискат да разтрогнат договорите: Има я тази опасност във всеки един момент. По този повод искам да кажа, че вече се разделихме по взаимно съгласие с Нуно Рейш. Той демонстрира готовност да помогне на Левски, след като преди това отказа да си намали заплатата" - заяви Колев пред "Дарик".

Бившият играч на Спортинг Лисабон, Метц, Панатинайкос и Витория Сетубал подписа с Левски през септември 2018 година, като контрактът му бе за срок от 3 години. 29-годишният защитник записа общо 42 мача за "сините" - включително 4 в Европа и 2 за Купата на България, като има и 1 попадение в Първа лига.

Когато се случи цялата ситуация с пандемията от коронавирус, както и последвалата финансова криза за редица отбори, почти всички в Левски се съгласиха доброволно да си намалят заплатите, за да облекчат клуба, който и без това не се намираше в добро състояние. Нуно Рейш и Стайн Спиеринг обаче отказаха да го направят. Впоследствие Рейш разкри причината, поради която не е искал да си намали заплатата.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички