Тити Папазов: Божков нарича феновете на Левски "предатели"


Тити Папазов: Божков нарича феновете на Левски "предатели"

2917 0

Бизнесменът Васил Божков е обиден на феновете на Левски, задето не го подкрепиха и не излязоха на протест, след като държавата национализира лотарийния му бизнес. На тази мисъл навежда фактът, че благодетелят на "синия" клуб нариа привържениците "предатели". Това разкри баскетболният треньор Тити Папазов, който първи обяви, че е готов да вземе акциите на клуба, които са притежание на Георги Попов.

"На 28 април се събрахме 8 човека - аз, Павел Колев и представители на фракциите, за да изготвим писма до Бойко Борисов, Васил Божков и до феновете. Всички бяха убедени, че Божков ще отмъщава и няма да върне акциите. Направихме стратегия. Аз трябваше да изготвя писмото до Божков", разказа Папазов в предаването на Сашо Диков по "Евроком".

"На 29 април Божков каза на Колев, че ще върне акциите. "Да идват предателите и да ги взимат", като под "предатели" имаше предвид "синия" фен. Вечерта за първи път говорих с него", продължи той.

Запитан дали се чувства неудобно, задето клубът прие дарението на депутата Делян Пеевски, Папазов отсече: "Ако Божков ми бе прехвърлил акциите, нямаше да има нужда да взимаме тези пари. Абсолютно не се чувствам неудобно. Нека някой докаже произхода на тези пари, да се види има ли нещо незаконно в тях и дарителят да си носи отговорността".

"Това дарение помага да се отложи мъртвата хватка за Левски. Пеевски много пъти е помагал на Левски, за 6 години в баскетболния Левски той е помагал в 5 от годините", допълни популярният фен на "сините". А какво каза за Божков по-рано Папазов вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички