ДАНС пречи на Божков да създаде акаунт в Инстаграм?


ДАНС пречи на Божков да създаде акаунт в Инстаграм?

12637 0

Обвиняемият бизнесмен и доскорошен финансов благодетел на Левски - Васил Божков, се опитва да навлезе широко в социалните мрежи. След като Фейсбук страницата му набра изключителна популярност в страната, от два дни насам хазартният бос ползва и Туитър.

Именно в Туитър Божков написа лаконичен коментар, с който изрази негодуванието си от това, че не е успял да стартира свой акаунт в друга социална мрежа - Инстаграм. "Фалстарт в IG (Инстаграм - б.р.). #ДАНС, благодаря ви.", написа бизнесменът в Туитър, намеквайки, че Държавната агенция за национална сигурност (ДАНС) му е попречила да създаде свой профил в Инстаграм. В социалната мрежа се появиха акаунти с неговото име, но не се разбира дали се поддържат от него.

В друга публикация от последния час Божков се оплаква от това, че обществената телевизия БНТ го е поканила за интервю на живо, но впоследствие е решила да направят интервюто на запис. "БНТ ме поканиха за интервю на живо. Сега искат запис. #Кой ?", написа Божков.

Не става напълно ясно какво визира Божков с въпросния хаштаг, който е определян като модела на задкулисието, управляващ държавата. Преди няколко седмици Васил Божков обяви, че държавата се управлява от хунта. Иначе всяка една от публикациите на Божков в Туитър е придружена с пожелание "#БъдетеЗдрави".

В началото на деня Божков обяви, че ще прехвърли собствеността на Левски на клубната легенда Наско Сираков. А как ще се случи прехвърлянето на акциите - четете тук.

Темата продължава и в тези материали.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички