Папазов: Божков ми каза, че няма друг идиот, освен мен, който да се съгласи да вземе акциите


Папазов: Божков ми каза, че няма друг идиот, освен мен, който да се съгласи да вземе акциите

2172 0

Баскетболният треньор и отявлен фен на Левски - Тити Папазов, обяви, че благодетелят на "сините" Васил Божков му е признал, че очаква Бойко Борисов да му предаде акциите, които му бяха джиросани от Георги Попов. Думите на милиардера, който е обвиняем у нас, са били: "Ако ги пратя на Бойко, те пак ще дойдат при теб, защото няма друг идиот, който да се съгласи да ги вземе". Разкритието Папазов направи пред Сашо Диков в ефира на "Евроком".

"На 10 май в 12,30 часа Божков ми звънна и ми каза: "Искам да бъдеш спокоен, пращам акциите. Има два варианта - да ги дам на теб или на Бойко, те пак при теб ще дойдат, защото няма друг идиот, който да се съгласи да ги вземе". Кажи ми само как виждаш нещата за бъдещето на Левски", разказа треньорът. Когато обаче Папазов споделил своите виждания, Божков му е обявил, че "това е розов сън". Така приключил разговорът между тях.

"Аз нямаше да ги дам на Бойко Борисов, ако ме беше помолил Божков, защото когато някой ти гласува доверие и ти дава нещо изконно, трябва да го пазиш", категоричен бе известният левскар. Той заяви, че всеки собственик на столичния гранд след Томас Лафчис е имал интерес да държи клуба. "Батков си тръгна от Левски изцеден като лимон", уточни той и призна, че триото Тонев-Иванов-Ангелов може да е било "посъветвано" от премиера да станат собственици на Левски. А какво предстои да се случи с акциите на клуба, които Божков обеща да джироса на Наско Сираков, вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички