Татяна Дончева: Какво иска агитка на Левски, която се свързва с побои и търговия на наркотици?


Татяна Дончева: Какво иска агитка на Левски, която се свързва с побои и търговия на наркотици?
Снимка: Официален сайт на Левски

4653 0

Адвокат Татяна Дончева сериозно нападна привърженици на Левски, като подчерта, че една от агитките (София Запад) се свързва с побои и разпространение на наркотици. Освен това, тя определи като кощунство това, че някои от тях са си нарисували образа на Апостола на гърдите.

"Какво иска агитката на Левски? Агитката на Левски от София Запад, която се свързва с всякакви неща: с побоя над Слави Ангелов, с побой над други лица, с търговия с наркотици. Нищо, че са си нарисували Левски като символ на гърдите си, което за мен е кощунство. Ясно е за какво става дума. Като иска тази агитка да получава пари и да вика  "АУ", и като има кой да им дава, това е друг въпрос, но той няма общо с футбола" - започна Дончева за bTV.

"В България футбол ще има ли, ще има ли нормално развитие и ще ни дадат ли възможност да ходим на мачове, без да видим битки с някакви агитки, въоръжени с боксове. Или тези агитки ще се сложат, където им е мястото, независимо какво смятат някакви хора, на които им трябват за политически натиск. Иначе ние ще си гледаме телевизия, а агитките да ходят да се бият по улиците на София" - завърши тя.

Междувременно, стана ясно какво плануват от Левски за 106-ия рожден ден.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички