Стана ясно какво плануват от Левски за 106-ия рожден ден


Стана ясно какво плануват от Левски за 106-ия рожден ден
Снимка: Официален сайт на Левски

1339 0

Вторият във временното класиране на българската Първа лига - Левски, празнува своя 106-и рожден ден на 24-и май. По този случай още преди време от клуба заявиха, че ще се подготвят мащабни празнества, за да бъда отбелязано подобаващо.

Предвид и финансовата ситуация на "Герена", едва ли е изненада, че ще се опита да бъдат събрани възможно най-много средства, които да отидат в помощ на Левски. За тази цел се разчита на най-верния представител на клуба - неговите привърженици.

"Сините" ще организират концерт, който ще бъда излъчен онлайн, като за него ще се продават виртуални билети. Развитието отново с виртуални пропуски за дербито, което трябваше да се състои с Лудогорец, когато феновете "напълниха трибуните" кара ръководството да вярва, че идеята ще сполучи.

Очаква се скоро да станат ясни имената на изпълнителите, както и цените на билетите. От вчера концерти на открито са разрешени, но само при използване на 30% от капацитета на дадено съоръжение. Въпреки това, от Левски най-верояно няма да рискуват масово събиране на свои привърженици, което освен всичко друго, няма и да е справедливо, защото няма да има равнопоставеност. Все още няма официално потвърждение от клуба.

Междувременно, оказва се, че за последните три месеца феновете на Левски са събрали над 1,7 млн. лева.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички