Хиндлиян: Левски подготвя събитие за рождения ден на клуба, има поводи за оптимизъм


Хиндлиян: Левски подготвя събитие за рождения ден на клуба, има поводи за оптимизъм
Снимка: БГНЕС

1585 0

Председателят на НКП на Левски Степан Хиндлиян разкри, че се готви голямо събитие по повод рождения ден на клуба. Целта на това събитие ще е и да се съберат още пари, които да помогнат на клуба. Днес се проведе поредна среща на "Герена" между представители на фракции с Павел Колев и Тити Папазов, но Хиндлиян не коментира нищо около собствеността на клуба.

"Поводи за оптимизъм винаги има. След днешната среща има много такива. Подготвя се събитие за рождения ден на клуба, от което ще се опитаме да наберем средства. Подновяваме и дарителската кампания. Не мога да кажа нищо за темата за акциите и собствеността на клуба. Ще разберете своевременно, когато има развитие", сподели Хиндлиян.

"Нека да не говорим за бъдещо финансиране. Тези приказки произвеждат една боза, говорим за нероден Петко. Нека се случат нещата и тогава ще говорим. Не искам да говоря от името на всички фенове. Не искам да изразявам мнение за Тити Папазов, докато нещо не се случи. Аз съм оптимист, че Левски има бъдеще. Най-важното е сега да покажем мобилизация. Предпочитам да не коментирам хипотезата, при която Васил Божков не предаде акциите".

Лидерът на "Ултрас Левски" Адриан Петров също потвърди, че се подготвят няколко събития и информация ще бъде дадена в следващите няколко дни. "В момента се подготвят редица събития за 24 май, рождения ден на любимия отбор. В следващите дни ще се дава повече информация какво ще се случва тогава. Основната цел ни е дарителската кампания. Тя трябва да се възобнови. Феновете и синята общност отново трябва да се запалят. По обясними причини целият свят замря за два месеца. Призовавам всички фенове – всеки според джоба си да се включи активно в кампанията.От мен нищо не зависи и не мога да ви кажа нищо по темата с акциите".

А какво важно уточнение внесоха от Левски относно последната си вноска към НАП - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички