Тити Папазов обяви дали Петър Хубчев и Павел Колев ще останат в Левски


Тити Папазов обяви дали Петър Хубчев и Павел Колев ще останат в Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

2036 0

Константин Папазов, който се очаква да получи акциите на Левски от Васил Божков, обяви каква смята, че ще е съдбата на изпълнителния директор Павел Колев, както и на треньора Петър Хубчев. Както е известно, Колев обяви, че цялото спортно-техническо ръководство ще подаде оставка, тъй като смята, че това е моралният акт.

"Да, това е най-моралното и нормално нещо. Той (б.р. Петър Хубчев) оставка не е и подавал. Такава има депозирана само от Павел Колев, изпълнителният директор. Хубчев и екипът му просто са солидарни с човека, който ги и довел. Но твърдо ще довършат сезона, а и оставката на Павката няма да бъде приета. Подчертавам, всичко е и при благоприятен вариант с акциите", заяви Папазов пред "Марица".

Той обяви още, че феновете могат да са спокойни, тъй като всички играчи ще останат, като коментира и слуховете за завръщането на Наско Сираков, както и споменаването на Мъри Стоилов. "Нормално, това са най-успешните хора в новата история на Левски. А и всички знаят колко амбициозен съм аз. Но всякакви разговори и спекулации са несериозни преди въпросът с акциите на Левски да бъде решен". 

"Разбира се, че съм подготвен. Левски ще завърши сезона и ще гони Купата, тъй като това е трофеят, за който реално можем да се борим", допълни той относно това дали може да отговаря за "сините". А какво обявиха феновете след днешната среща на "Герена" относно рождения ден на клуба - може да видите в този материал.

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички