Суперагентът на България: Посочи 2-ма от Левски и 1 от ЦСКА, които би предложил в силен шампионат


Суперагентът на България: Посочи 2-ма от Левски и 1 от ЦСКА, които би предложил в силен шампионат
Снимка: БГНЕС

4836 0

Един от най-популярните български футболни агенти - Лъчезар Танев, даде интересно интервю, в което коментира теми около българския футбол. Той намеси и двата гранда Левски и ЦСКА - дни след изиграното дерби и равенството 1:1 между тях.

След като призна, че е "имало и по-слаби мачове" между двата гранда, той коментира и кои от футболистите на двата тима би предложил в силен шампионат. От "сините" посочи двама, докато от "армейците" - един.

"Ако говорим за силните първенства, не виждам кой играч мога да предложа. Има добри футболисти от едната страна – Уелтон, Краев. От другата – Хайнц е интересен футболист. За да ви кажа нещо по-конкретно, онзи ден бях със спортния директор на Ботев Пловдив. Той е поляк. Поговорихме за футбол. Бързо е усетил ситуацията в България и казва: „Имате по-технични и талантливи футболисти от поляците, но интензитетът е по-нисък. Ако се подобрят терените и всичко свързано с телевизията, вашето първенство изобщо не е слабо“.

Динамиката се учи от юношеските години. Така се тренира от малки. Играчите, които идват, не е лесно да намериш качествени футболисти. Тези от чужбина са с ограничени възможности и не подобряват нивото на нашия футбол" - започна Танев за "Дарик радио".

Левски търси футболисти на три поста

Той направи и признание, че Наско Сираков и Даниел Боримиров са му споделили, че търсят футболисти за три поста. Все пак Лъчезар Танев призна, че е клубна тайна. Той допълни, че "сините" искат да подобряват отбора.

"За добрите играчи Левски е след Лудогорец и ЦСКА по заплати. Казаха ми вчера Сираков и Боримиров за три поста. Клубна тайна е. Ще искат да подобряват отбора, но не е лесно, когато имаш задължения. Лимитиран си откъм заплати, не можеш да плащаш трансферни суми" - каза Танев.

Колкото до "армейците" - Венци Стефанов призна, че "се чува" с Гриша Ганчев и коментира потенциален звезден трансфер от Славия в ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички