Ще има ли обрат? В Кипър спират Станимир Стоилов за треньорския пост в АПОЕЛ?


Ще има ли обрат? В Кипър спират Станимир Стоилов за треньорския пост в АПОЕЛ?
Снимка: Mario Chomakliyski / LAP.bg

2947 0

Легендата на Левски - Станимир Стоилов, ще трябва да изчака преди да може да се похвали с ново работно място. Той е спряган за следващия треньор на АПОЕЛ Никозия. Процедурата обаче вероятно ще се забави.

Информациите

Бившият играч и наставник на "сините" бива считан за сигурен заместник на Рикардо Са Пинто. Настоящият човек начело на кипърския гранд получи наказание от 4 месеца лишаване от спортни права. Причината е удар с юмрук срещу колега от щаба на Анортозис, а също и изблъскване на съдията.

Малко по-късно стана ясно, че ръководството на клуба е харесало Мъри и го е поканило да поеме поста. Не по същия начин обаче смята португалският специалист, който ще направи всичко възможно, за да остане.

Възможен е обрат

Са Пинто е взел решение да обжалва наложената му санкция. Той разполага с тридневен срок за това, след като получи превод от решението на футболната федерация. Дали позицията му ще бъде чута и уважена ще стане ясно до 20-ти октомври, пише "Мач Телеграф".

До тогава Апелативният съд ще трябва да се произнесе. Възможна е развръзка и в двете посоки - и треньорът да бъде оневинен, но и да получи още по-тежко наказание.

Стоилов влиза в списъка на потенциални наставници и на националния ни отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички