"Чуваме се": Венци Стефанов поддържа контакт с Гриша Ганчев - коментира нова сделка за звезда между ЦСКА и Славия


"Чуваме се": Венци Стефанов поддържа контакт с Гриша Ганчев - коментира нова сделка за звезда между ЦСКА и Славия
Снимка: LAP.bg

8924 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде любопитно интервю, в което коментира някои интересни теми. Една от тях бе свързана с ЦСКА и по-конкретно финансовият благодетел на клуба - Гриша Ганчев.

Стефанов бе попитан дали е възможно да се осъществи нов трансфер на българин от "белите" при "червените", като се визираше Светослав Вуцов. Стражът неведнъж в миналото е признавал, че симпатизира на "армейците".

Стефанов призна, че "за добро или лошо" поддържа контакт с Гриша Ганчев и двамата се чуват. Все пак той допълни, че от "червената" страна няма индикации за подобна сделка и за евентуално заместване на Бусато с Вуцов.

"Може ли Светослав Вуцов да замени Густаво Бусато в ЦСКА? Трябва да станеш мениджър на Светльо или ще си по-полезен като съветник на Гриша Ганчев (бел.ред. смее се). С него се познаваме повече от 30 години.

Чуваме се от време на време за добро или лошо, но не дава никакви индикации. Сега за Светльо най-важното нещо е баща му да се оправи. Той е добър човек, дебела глава и дано Господ е с него и му помага!" - призна Стефанов пред "Тема спорт".

Той коментира и амбициите на ЦСКА, като сподели, че докато има само чужденци и наемници в даден отбор, той няма как да просперира. Ето какво точно сподели Венцеслав Стефанов:

"Пак ли до второто място ще стигнат ли силите на ЦСКА? Да не стане само да е трето (бел. ред. смее се). Ще ти кажа честно - всички отбори, които са се нацвъкали с наемници, нямат шанс. Нали виждате и Лудогорец, които са ги взели от кол и въже? Половината техни чужденци, които взимат от 20 000 евро и нагоре, са по-слаби и от моите, които взимат по хиляда.

Докато отбори като Лудогорец, ЦСКА, Левски, Ботев (Пловдив), Берое, които са пет емблематични отбора, не разкарат повече от половината чужденци, няма да има футбол в България" - завърши той. Съвсем наскоро пък Венци Стефанов приземи Вуцов на земята.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички