Кандидат за Бундеслигата поглежда към Левски, иска Андриан Краев


Кандидат за Бундеслигата поглежда към Левски, иска Андриан Краев
Снимка: Levski.bg

11115 0

Основният играч на Левски и капитан на тима - Андриан Краев, се радва на интерес от чужбина, като сега сред кандидатите за подписа му се присъединява и борещият се за влизане в германската Бундеслига - Кайзерслаутерн, твърди "Тема Спорт".

Ситуацията с Краев

Краев се намира в прекрасна форма през настоящата кампания, но договорът му до герена е до края на сезон 2023/24. На "Герена" правят всичко възможно да задържат своя лидер, като на няколко пъти излизаха с подобрени оферти към халфа, но до консенсус така и не се е стигнало.

Последната оферта от клуба близо до желаното от играча, но двете страни не се разбраха за размера на откупната клауза, която да бъде записана в контракта. Наскоро пък Краев смени мениджърската агенция, която го представлява. В момента за интересите му се грижи бившият централен браните на "сините" Джон Ингълс.

Ако "сините" не стигнат до споразумение с Краев, то дефанзивният халф ще може свободно да преговаря с други клубове от 1 януари и дори да подпише предварителен договор с този, който му извади предложение, което го удовлетворява. Припомняме, че през лятото "сините" отхвърлиха оферта на Лудогорец за правата му.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Емил Велев-Кокала скочи срещу правило, което "привилегирова водещите отбори".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички