Студен душ: Шефовете на Левски разочароваха Николай Костов с трансферна новина?


Студен душ: Шефовете на Левски разочароваха Николай Костов с трансферна новина?
Снимка: БГНЕС

11575 0

Спортно-техническият щаб на Левски е изправен пред сериозен проблем в разгара на сезона у нас. Николай Костов и неговите помощници са получили негативни новини, що се отнася до зимната селекция на клуба.

Студен душ

Това твърди "Новспорт". От информацията става ясно, че ръководството на "сините" е било категорично, че към момента няма възможност да бъде финансирано привличането на нови играчи. Това се случило в дните преди "Вечното дерби" с ЦСКА, завършило при резултат 1:1.

Твърди се, че наставникът на столичния гранд е пожелал да му бъдат осигурени поне 2/3 класни състезатели с цел вдигане нивото на тима. Той обаче получил отказ.

Светлина в тунела

Левски все пак има възможност да привлече нови футболисти тази зима. Такъв развой обаче задължително преминава през продажбата на някого от настоящите твърди титуляри в "сините" редици.

Към момента обаче няма официална оферта за нито един от тях. Най-реална изглежда потенциалната раздяла с Андриан Краев, който е жалан от няколко чуждестранни клубове. Предвид изтичащия му договор обаче, столичани едва ли ще приберат сериозна сума за трансфера.

Един от кандидатите за българския полузащитник е от Бундеслигата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички