Стоилов: В оптимален състав щяхме да спечелим поне 3 от 5 срещи


Стоилов: В оптимален състав щяхме да спечелим поне 3 от 5 срещи
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

921 0

Старши треньорът на Левски - Станимир Стоилов, говори след нулевото реми между Черно море и "сините" на "Тича", което продължи негативната серия от пет срещи без успех за столичаните. 

Специалистът обясни, че е доволен от желанието на играчите, но на няколко пъти подчерта самочувствието на възпитаниците му, което не е отговаряло на възможностите им и отбора. 

"Първо - стана доста нервен мач. Нашият отбор игра под голямо напрежение първата част. Не мислихме за футбол. През втората част променихме всичко. Като характер съм доволен, но в атака трябва да сме по-спокойни.

На празна врата не успяхме да уцелим. Това е потвърждение за напрежението. Отборът играе футбол, но първата част очаквах по-голямо самочувствие. Те са играчи на Левски", започна наставникът, който на няколко пъти отчете напрежението и недостатъчното самочувствие на играчите.

Стоилов отчете и липсата на главните реализатори на Левски, от които повечето са контузени:

"Най-опитните играчи и тези, които бележат ги няма и трябва да се справяме и без тях. Мислех, че можем да спечелим двубоя, но това не се случи".

"На Краев ще му изтече наказанието, докато на Кръстев не му е страшна контузията", обясни треньорът на въпрос дали някой от контузените може да се завърне.

"В такива равностойни двубои всяка ситуация е златна. Две от трите ни бяха страхотни, но явно напрежението си казва думата.

Естествено, че има напрежение, но това е пътят. Трябва да преодолеем проблемите и дано скоро ни се завърнат футболистите. В оптимален състав поне 3 от 5 срещи щяхме да спечелим", добави Стоилов.

Ето как се разви двубоят между Черно море и Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички