Станимир Стоилов благодари на Славия за миналото и си спомни за ученическите години


Станимир Стоилов благодари на Славия за миналото и си спомни за ученическите години
Снимка: Levski.bg

3001 0

Легендата на Левски - Станимир Стоилов, даде подробно интервю, в което се върна назад във времето и разказа интересни неща от личния и професионалния си живот. Старши треньорът на "сините" си припомни периода си като играч на Славия, бившите си съученици от спортното училище в Хасково и не пропусна да обсъди съгражданина си Григор Димитров.

"Да, от Португалия се върнах в България и подписах със Славия. Там също имах силен период, в първия полусезон бях също нападател и вкарах немалко голове. Но после заиграх защитник. Бях в отлични отношения с ръководството на Славия.

Впоследствие обаче Вячеслав Грозни ме върна в Левски. Славия подходи с разбиране и не ми направи спънки. Исках да си завърша кариерата в моя отбор, в моя клуб Левски. За което съм благодарен на ръководството на Славия за разбирането, което прояви", обясни Мъри за периода си на "Овча Купел", а по-късно и отново в Левски.

55-годишният ветеран си припомни и училищните години, които прекарва в родния Хасково. Ето с кои известни българи се е обучавал:

"При по-големите бяха Антонио Кръстев, Атанас Комшев, Бог да го прости, Живко Вангелов, Иван Цолов, Ваня Дерменджиев, сигурно ще пропусна някого, но няма как… Разбира се в съседния клас беше Станислав Станков (б.р. – легенда на ЦСКА), с когото сме набори – много добър и доста известен баскетболист. Наско Сираков също е учил там. Наско игра под наем от Левски в Хасково, но доста преди мен.

"С Григор не се познавам. Познавам се баща му Митко, с когото бяхме съученици в един клас. Той е мой набор. Но с Димитър дълго време не сме се виждали", добави още Стоилов пред Блиц, като уточни, че не се е срещал със суперзвездата на световния тенис - Григор Димитров.

Вижте ситуацията в Левски след днешната тренировка на тима!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички