Стоилов похвали Левски: Дай Боже Рикардиньо да бележи в първенството, остава да добавим майсторство


Стоилов похвали Левски: Дай Боже Рикардиньо да бележи в първенството, остава да добавим майсторство
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1425 0

Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, похвали своите футболисти за победата в контролната среща над Рига с 2:0. Пред клубната телевизия специалистът говори повече за новото попълнение Рикардиньо, както и контузените от защитния вал на тима.

Оценката за мача

"Доволен съм от представянето на отбора, най-вече през първото полувреме, когато отборът показа нужното желание и динамика. Проблемите, които видях, отново са в завършващите удари и подавания, ако бяхме по-добри в тези ситуации навярно резултатът щеше да е по-добър".

"През втората част се наруши красотата в играта заради дъжда, който ни изненада, но имаше скорост и борба и стана добър мач. Благодаря на Рига за този мач също, сериозен отбор със сериозни играчи", започна Стоилов.

Мъри разкри дали "сините" са готови за шампионата

"Не мога да давам оценки, ще видим какво ще стане в шампионата. Не мога да кажа дали лагера все още е хубав или лош. Важното е да развиваме качествата и динамиката на играчите, остава да добавим майсторство".

Представянето на Рикардиньо

"Всеки защитава позицията си на терена. Нашите привърженици виждат всеки как играе и защитават футболистите ни. Сигурен съм, че всички футболисти ще получат нужната подкрепа от нашите почитатели, а от тях се иска да се раздават на 100% на терена. Дай Боже Рикардиньо да бележи в първенството".

Контузените Петрис, Ван дер Каап и Петров

"За Жереми разбрахме, че старата му травма все още не е излекувана. Сега успяхме да установим проблема, надявам се да се върне до 2-3 седмици. Келиан също не е готов, имаме проблеми в защитата, дано се възстановят по-скоро".

Очакванията за следващата контрола с Джохор

"Максимална изява от футболистите - да се развиват и растат, разбира се и да стигнем до победата", завърши Мъри.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички