Гонзо: Непрофесионално е феновете на Левски да налагат с кой да играе отборът


Гонзо: Непрофесионално е феновете на Левски да налагат с кой да играе отборът

3199 0

Легендарният нападател на Левски - Георги Иванов, се изказа против решението на "синия" клуб да отмени контроли с руски отбори. Припомняме, че след недоволство от страна на фенове на тима от "Герена" взеха решени да не играят двубоите с Краснодар, Спартак (Москва) и Урал.

"Това си е тяхна политика, аз от дълги години вече не съм там. Да, чета какво се случва. В крайна сметка спортът винаги е носил мир, така че дали Левски ще играе с руски отбори няма да промени войната. Далеч съм от това феновете да определят кой с кой да играе.

Това му звучи малко непрофесионално. Феновете да налагат на ръководството с кой отбор да играе. Това са контроли, отборът е отишъл там да се подготвя и дали ще играе с руски, украински или африкански тимове няма никакво значение. В крайна сметка ръководството на Левски си решава и не искам да бъркам, не е мой проблем", заяви Георги Иванов пред БНР. А относно националния отбор и възможността да играят чужденци в него - ето мнението му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички