Стоилов: Играхме отлично и заслужавахме да спечелим


Стоилов: Играхме отлично и заслужавахме да спечелим
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1762 0

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов говори минути, след като възпитаниците му отстъпиха на Лудогорец във финала за Суперкупата на България. Той заяви, че тимът му е изиграл почти отличен мач и заслужаваше да спечели надпреварата.

"Стана много интересен, динамичен и резултатен мач. Играхме горе-долу на върха на възможностите ни, показахме добра игра, но имахме тежки пет минути, в които ни вкараха два гола. Показахме характер и изравнихме, а лотарията на дузпите отново не проработи в наша полза. Поздравявам Лудогорец за победата", каза Стоилов в интервю за "Диема Спорт".

"През първата част играхме отлично, но не бяхме уверени в завършващата фаза. Като агресия и динамика обаче бяхме значително по-добри. За нас е добре да играем срещу толкова добър отбор, тъй като научаваме докъде сме стигнали и къде можем да надграждаме. За мен засега се представяме малко над моите очаквания, но има още много работа.

"Съжалявам, че не успяхме да зарадваме феновете със Суперкупата. Докато Левски има така публика, той ще бъде жив. Левски се завръща като фактор в българския футбол.

"Днес имаше много плюсове за нашия отбор. Показахме, че можем да пресираме, да се борим, да комбинираме, а и видяхме грешките. Не мога да се оплача от представянето на отбора. Не заслужавахме да загубим, а напротив - заслужавахме повече да спечелим".

Ето как се разви срещата!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички