Стоилов: Знаем, че Лудогорец е хегемон, утре може да се наблюдава спектакъл


Стоилов: Знаем, че Лудогорец е хегемон, утре може да се наблюдава спектакъл
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2052 0

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов говори на пресконференция преди сблъсъка между "сините" и Лудогорец за Суперкупата на България. Срещата е предвидена за четвъртък, 01 септември, а ето какво каза специалистът:

"Засега всичко върви нормално. С изключение на Ноа, всички към днешна дата могат да вземат участие в мача. В него България може да види спектакъл. Предната година имахме четири емоционални, интересни и динамични сблъсъка, в които двата отбора показаха, че могат да играят добър футбол. Утре ще имаме шанс пак да покажем това и да спечелим това.

Наясно сме със силата на нашия противник и че са хегемон, но за нас е по-важно как ще играем ние. Двата отбора няма какво да губят, тъй като спечелиха това, което искаха през първия полусезон. Това е просто венец.

Ноа е основен играч за нас и играе във всеки мач. Той е важен, тъй като играе стабилно. С оглед на наличните футболисти, другите също могат да поемат тази отговорност. Имаме и други опции, за да играем в схема с трима защитници.

В българския футбол трудно някой може изненада другите. В предните четири мача търсехме начин, по който да спечелим срещата и успехът беше променлив. Имаме два успешни мача срещу Лудогорец, а те взеха другите два. Имаме претенции да сме водещи отбори, така че е хубаво да направим добър футболен сблъсък, в който да преобладава феърплеят.

В Лудогорец изобилстват играчи от изключително високо ниво и не мога да отлича някой. Може би мога да го направя за българите - Недялков, Десподов, Делев и контузеният Янков. Заслужават уважение за това, което правят като клуб.

Срещу Лудогорец нещата няма да се случат само с емоция. Трябват и качества и мисъл".

Eто за колко срещи е наказан Судберг!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички